Weegschaalstraat 3 Eindhoven 040 2405026 info@mkbmilieubeheer.nl

Adres locatie

Weegschaalstraat 3 Eindhoven

Telefoonnummer

040 2405026

Email adres

info@mkbmilieubeheer.nl

contact@mkbmilieubeheer.nl

Maatwerkadvies voor woningen en bedrijfspanden

Met maatwerkadvies voor bedrijven krijgt u een zicht in de huidige energieprestatie van uw bedrijfspand. Waar gaat nu veel energie (gas en kWh) verloren. Vervolgens krijgt u advies over hoe u dit kunt verbeteren, inclusief investering, besparing op gas, elektriciteit en terugverdientijden.

Hoe werkt het?

De adviseur doet een opname van uw bedrijfspand
Hierbij wordt uw pand in kaart gebracht. Gekeken wordt naar: isolatie van vloer, gevel en dak, het glas, installaties, verlichting en andere factoren die het energieverbruik beïnvloeden.

We  sturen u het maatwerkrapport met verbeter adviezen
In het rapport staan concrete adviezen, inzicht in investeringen, besparingen en terugverdientijden. Daarmee weet u precies hoe u uw bedrijfspand energiezuiniger en duurzamer kunt maken.

De adviseur ligt het maatwerkrapport telefonisch toe
We lopen het maatwerkrapport altijd telefonisch met u door. Dan kunnen we waar nodig toelichting geven en eventuele vragen beantwoorden.

Inhoud adviesrapport

Huidige energieprestatie van bedrijfspand
Hoe presteert uw bedrijfspand nu op het gebied van energieverbruik. Waar gaat veel energie verloren. Waar wordt de energie nu vooral voor gebruikt. Hierbij krijgt u ook inzicht in het huidige energielabel van uw pand.

Adviezen om het pand energiezuiniger te maken
Hierbij worden energiebesparende maatregelen of combinaties van deze maatregelen geadviseerd. Hierbij houden we rekening met de uitvoerbaarheid van de maatregelen. Dit is altijd afhankelijk van het pand zelfs, het budget en de doelstellingen van u als eigenaar.

Investering, besparing en terugverdientijd
Inzicht in de investeringen die nodig zijn om de geadviseerde maatregelen te kunnen uitvoeren. Ook berekenen we de besparing in €, kWh en m3 gas. Daarmee kunnen we ook de terugverdientijd van de energiebesparende maatregelen uitrekenen. U krijgt dus een goede financieel onderbouwing in het rapport.

Nieuwe energielabel van het bedrijfspand en registratie hiervan
Inzicht in het nieuwe energielabel na het uitvoeren van de energiebesparende maatregelen. Het is ook mogelijk het nieuwe energielabel voor u te registreren nadat u de maatregelen heeft uitgevoerd.