Led-verlichting

Met het oog op de wetswijziging voor de ledverplichting die er in 2020 voor bedrijven aan zit te komen, gaan wij van MKB Milieubeheer ons best doen hier bedrijven ook in te kunnen ondersteunen. We hebben hier enkele voordelen van led ten opzichte van conventionele verlichting voor u op een rijtje gezet:

Ten opzicht van gloei- en halogeenlampen:

✓ energiezuinig
✓ gaat langer mee
✓ wordt niet heet
✓ schokbestendig
✓ geen UV en infrarood in het spectrum
✓ design aanbrengen in uw interieur

Ten opzichte van spaarlampen en TL-buizen:

✓ ook warme sfeervolle lichtkleuren
✓ geen opstarttijd
✓ alle soorten en maten
✓ geen kwik
✓ design aanbrengen in uw interieur

Het moge duidelijk zijn dat er vrijwel alleen maar voordelen aan het vervangen van de lampen door led verlichting zijn. Een groot nadeel is echter de prijs. Doordat wij met eSCo-partners werken kunt u nu echter toch deze besparende maatregel uit laten voeren.

Wij werken samen met een gecertificeerde en uiterst bekwame partner die kosteloos uw oude lampen komt vervangen door nieuwe led verlichting. Het bedrijf verdient zijn investering terug door het rendement wat behaald word in de besparing. Hieronder een simpel rekensommetje als voorbeeld:

Stel u voor dat u als bedrijf zijnde een stroomrekening van €10.000 per maand hebt. Door al uw lampen te vervangen door led word de rekening verlaagd naar €8000,-. Het rendement is dus €2000,-

Ons partner installatie bedrijf neemt dus het rendement op de besparing terug net zolang u de investering van de nieuwe lampen hebt terugbetaald. En daarna zijn ze volledig van u. U voldoet dus aan de ledverplichting 2020, en verdient er uiteindelijk ook gewoon geld aan. Zonder vooraf ook maar 1 cent geïnvesteerd te hebben.

Door de steeds veranderende wetswijzigingen betreft subsidies en aftrekposten ziet men vaak door de bomen het bos niet meer. Geen nood, wij nemen u aan de hand mee en maken stapsgewijs de fiscale aspecten inzichtelijk voor u. Of het nu voor uw eigen huis is, of voor op de zaak, laat niet onbewust geld liggen door geen gebruik te maken van de subsidies, die die overheid hiervoor in het leven heeft geroepen.