Zonnepanelen

Al jarenlang een betrouwbare bron van zelf stroom opwekken. Gebruik makend van de onuitputtelijke bron van schone energie: De zon. Elke jaar opnieuw komen er nieuwe innovaties op het gebied van zonnepanelen waar Goodchoice handig op inspeelt. Wij zitten rechtstreeks bij de fabrikant en blijven daardoor goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daardoor kunnen we ook gebruik maken van de mooiste deals die er te behalen zijn in de markt, terwijl de kwaliteit onverminderd de hoge standaard blijft aanhouden. Net zoals u van ons gewend bent!

Door de lange samenwerking met zonnepaneel partners hebben we verschillende mogelijkheden tot het afkopen van de panelen voor onze klanten. De klant kan de zonnepanelen in een keer afkopen, maar ook bijvoorbeeld huren. Ook is er sinds kort de mogelijkheid voor zowel woningen als bedrijven, om de zonnepanelen gratis op je dag te leggen! Het bedrijf wat ze komt plaatsen behaald uiteindelijk zijn winst aan het rendement wat er op de zonnepanelen te behalen valt. U hoeft dus zelf geen cent te investeren! Zijn de zonnepanelen helemaal afbetaald? Dan blijven ze natuurlijk gewoon liggen en begint u zelf met het verdienen.

Door de steeds veranderende wetswijzigingen betreft subsidies en aftrekposten ziet men vaak door de bomen het bos niet meer. Geen nood, wij nemen u aan de hand mee en maken stapsgewijs de fiscale aspecten inzichtelijk voor u. Of het nu voor uw eigen huis is, of voor op de zaak, laat niet onbewust geld liggen door geen gebruik te maken van de subsidies, die die overheid hiervoor in het leven heeft geroepen!